De Browerij Rotterdam

Reviews

Klanten geven ons al jaren fantastische 5 sterren reviews!

Kijk wat Sandra zegt “Jaren geleden voor het eerst geweest en meteen de perfecte wenkbrauw passend bij mijn gezicht, super mooi en natuurlijk!” Hieronder vind je echte reviews van de afgelopen 7 jaren en feedback geschreven door de klanten van de Browerij, als reactie op de feedback email. Heb je vragen hierover, neem dan contact met mij op door HIER te klikken! Bij de Browerij kun je PMU laten zetten, verwijderen en corrigeren, ook ombre, hairstrokes en powder brows!
Karin Visser
Karin Visser
2024-03-21
Heel blij met mijn eye liner!
D.M. Monteny
D.M. Monteny
2024-03-20
Ik was best huiverig om die stap te nemen, om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen. Maar het is nu 1 dag na de 1e behandeling en ik ben al zo blij! Eindelijk weer een goede vorm in mijn wenkbrauwen. Erica is een echte kunstenares, het is zo mooi gedaan. Nu het genezingsproces in en over 6 weken de touch up. Het viel mij ook heel erg mee qua "pijn", het was meer een irritant gevoel en na een tijdje smeert ze er verdovingszalf op omdat ze dan veel op 1 plek moet werken. Na die zalf voel je bijna niets en het resultaat is super!
Linda Maarseveen (Ladysinger)
Linda Maarseveen (Ladysinger)
2024-03-16
Ik ben heel tevreden over de laserbehandelingen van de Browerij!! Ze is een leuke meid en neemt echt de tijd voor je!
harry bouma
harry bouma
2023-12-21
Prima ervaring met de Brouwerij. Vandaag een touch up gehad van mijn wenkbrauwen en ik ben weer dik tevreden. Daniëlle Bouma
Jolleke A
Jolleke A
2023-11-25
Voor en (direct) na de behandeling, beiden in de stoel gemaakt. Fantastische kwaliteit, ik had zelf geen idee, enkel dat mijn wenkbrauwen uit de tijd waren en ik ze niet meer bij wilde tekenen. Na een goed gesprek heeft ze dit getekend met veel meten en rekenen. Súper blij met het resultaat!!!